Skip to main content
Etusivu » Suomeksi » Sponsoroitu » Päivitä nyt mökkisi jätejärjestelmät kuntoon
BioBox XL+

Päivitä nyt mökkisi jätejärjestelmät kuntoon

Oletko miettinyt, millaiset jätevesien ja jätteiden käsittelyratkaisut sopisivat sinun mökillesi? Mikä olisi ympäristöystävällinen, luotettava ja helppohoitoinen vaihtoehto?

Raita Environmentin menetelmillä voidaan pienentää poiskuljetettavan lietteen määrää: tyhjennysväliä saadaan pidemmäksi tai liete voidaan myös käsitellä kiinteistöllä.

Jätevesiprojektissa voi ammattilaisten avulla säästää kustannuksissa, kun pystytään hyödyntämään olemassa olevia hyväkuntoisia kaivoratkaisuja ja jätevesilinjastoja järjestelmän osana.

Voit hankkia jätevesiratkaisut mökillesi Avaimet käteen -ratkaisuna tai vain suunnittelun, lupaprosessin sekä valvonnan, jos haluat itse osallistua rakentamiseen. Pyydä maksuton kartoitus! Käytössäsi on alan parhaat asiantuntijat ja paikalliset yhteistyökumppanit ympäri maata.

Jätevesi puhtaaksi BioBox XL+:lla

Myös pesuvesien eli harmaavesien käsittelyyn on olemassa helppoja ja tehokkaita ratkaisuita. Harmaavesisuodatin mökille tarvitaan, etenkin saaristossa, sillä likaista vettä ei saa päätyä vesistöön. Myös kuivanmaan mökissä pesuvesien johtaminen puhdistamattomana maahan aiheuttaa hajuhaittoja ja voi houkutella paikalle ei toivottuja vieraita, kuten rottia. BioBoxit  ovat pieniä harmaavesisuodattimia, jotka on suunniteltu mökkeilyyn ja loma- asumiseen. Ne eivät tarvitse sähköä toimiakseen. Suodatinkäsittelyn jälkeen puhdistettu vesi voidaan johtaa turvallisesti luontoon. 

Huolto on vaivatonta: suodattimet puhdistetaan kerran vuodessa ja suodatinelementit vaihdetaan 10–15 vuoden välein. Itse laite kestää jopa 50–100 vuotta.

Raita Environment on ympäristötekniikkaan keskittynyt suomalainen yritys, jolta saat asiantuntevaa ja laadukasta palvelua jätteenkäsittelyn. Yritys kehittää ja valmistaa harmaavesi- ja sekajätepuhdistamoja, ympäristövessoja ja kompostoreja. Jätevesiprojektin toteutukseen on monia vaihtoehtoja.

Next article